Kringloopwinkel

Welkom op Kringloopwinkels.net, de site met ontzettend veel kringloopwinkels in Nederland en BelgiŽ. De kringlopen staan overzichtelijk weergegeven per provincie (aan de linkerkant kun je de provincie van je keuze aanklikken) en bij elke kringloop zie je een stadskaartje zodat je weet waar je moet zijn. Er staan alleen kringlopen met een website vermeld, zo weet je zeker dat je alle informatie over de openingstijden en andere nuttige info van de kringloopwinkel kunt vinden.

Veel snuffelplezier!

PS: We hebben zelf geen kringloopwinkel en ook geen banden met kringloopwinkels, je hoeft dus niet te mailen om meubels, boeken en andere huisraad (hoe mooi ook) op te komen halen. Hiervoor kun je terecht bij de kringloopwinkel die het dichtst bij je in de buurt zit.

Kringloopwinkel Stichting Basta


Begijnenstraat 34 in Nijmegen
provincie: Gelderland

Bekijk deze kringloop: Kringloopwinkel in Nijmegen

Kringloop Houten


De Brug 13a in Houten
provincie: Utrecht

Bekijk deze kringloop: Kringloopwinkel in Houten

Kringloop Dedemsvaart


Langewijk 426a in Dedemsvaart
provincie: Overijssel

Bekijk deze kringloop: Kringloopwinkel in Dedemsvaart

In totaal hebben we bijna 500 kringloopwinkels in Nederland en Belgie op deze website staan, een aardig overzicht dus! Heb je zelf een kringloopbedrijf of weet je nog een kringloopbedrijf die niet op de site staat? Neem dan contact met ons op.Kringloopwinkels

Een kringloopwinkel of kringloop en in BelgiŽ soms kringwinkel genoemd verkoopt tweedehands spullen zoals kleding, meubels, boeken, huisraad en kunst en antiek. Veel kringlopen zijn stichtingen zonder winstoogmerk die het recyclen en hergebruik van artikelen willen stimuleren. Regelmatig werken hier mensen in het kader van een (re-)integratietraject of vrijwilligerswerk. Daarnaast zamelen diverse kringlopen geld in voor maatschappelijke doelen. Het kopen bij een kringloop of het brengen van bruikbare spullen is hierdoor een goede zaak!
Naast deze ideŽle kringlopen zijn er ook meer commerciele kringlopen, deze staan ook op Kringloopwinkels.net.